Mladinká dívčí pleť

Od kdy by měly mít dívenky svůj první pleťový krém nebo šminky? Kdy by měly zažít první profesionální kosmetické ošetření? Jak to vnímáte Vy a jak jste prožívaly svoje ranné mládí v pohledu na péči o pleť? Co za vzpomínky se Vám vybaví, když zavřete oči a vrátíte se zpět do svých kosmetických začátků?

Myslím, že zde je prostor pro tisíce názorů a zážitků. Co mě přimělo toto téma vyzdvihnout? Je to moje dcera, kdo mi připomněl, jak jsem tohle měla já. Bude jí již bržy deset let a několik dní mi vytrvale pokládá dotazy, proč má na nose černé tečky a jestli jsem to měla také. Každopádně její komentář: „Mami, to je nechutný, já to tam nechci.“ nemohl mít jiný následek než jí dopřát takový luxus, jako zažívají mé klientky.

Speciální dívčí kosmetické ošetření si opravdu užívala a neustále dělala nadšené hmmmmmm, hihotala se, komentovala: „to krásně voní, to je příjemné, to se mi líbí, to šimrá“. A na konci: „Wooooow! Ono to tam už není!“ I taková mladičká tvářička si zaslouží péči a je na čase děvčátko naučit správné rituály. Opravdu nechci, aby dělala stejné chyby jako kdysi já.

Když zavzpomínám, rozhodně nechci, aby moje dcera měla stejné zážitky a vzpomínky jako já. Drsné mačkání kořeněné komentáři, že to mám fakt hrozné, že to hrubé zacházení musím vydržet. Obličej pak vypadal opravdu hrozně. A ty pleťové masky – tenkrát nebyla nabídka jako dnes – a také ty příšerné krémy na rádoby problematickou pleť. Vše šťípalo, bylo smradlavé, nepříjemné. Bohužel podobné zážitky má mnoho žen. Dodnes se obávají jít na kosmetiku, protože si myslí, že budou odcházet s červeným zničeným obličejem a ten den už rozhodně nemohou do společnosti. Tak už to dávno nechodí. Po kosmetickém ošetření v mém salonu ztrátu sebevědomí rozhodně neutrpíte, naopak! Můžete jít třeba na rande.

Pleť se dá vyčistit šetrným a příjemným způsobem s krásným zážitkem. Samozřejmě je ošetření přizpůsobené jemnosti a citlivosti dívčí pleti se speciální jemnou masáží. Dopřejte svým dcerám péči, která jim zajistí krásu pleti a radost. K pleti s přicházející pubertou, ke které se přidávají noční můry s pupínky, je potřeba přistupovat citlivě. Právě pleť, kterou vystavujeme denně na odiv, je nejhezčí čistá, zářivá a má veliký vliv na duši našich dospívajících dívenek.

Jak často by se měly takto mladé dívky „rozmazlovat“? Není to žádná novinka, že pokožka má svůj cyklus obnovení 28 dní. Pro ženy doslova magické číslo. Je to měsíc a měsíc co měsíc, provází nás celým životem. Znám ženy, které o svoji pleť nechávají pečovat profesionálky od necelých dvaceti let. A mohu říct, je to znát. Není nutností dodržovat čtyřtýdenní interval návštěv u kosmetičky. Je to na rozhodnutí každé z nás. Základem je správná domácí péče, kterou je potřeba doplnit o tu profesionální, pokud možno v pravidelně. Každá pleť je jiná, dopřejte sobě i svým dcerám individuální péči v podobě OŠETŘENÍ DÍVČÍ PLETI. Nejen pleť Vám bude vděčná.

Těším se na Vás, milé dámy!

Vaše Efa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *