Letní křivky s úsměvem – zázračné trojúhelníky

Léto se blíží, už je skoro tady! Tedy venku to vidět není. Ale v našich hlavách už to rezonuje a stres z toho, abysme byly vyladěné na léto se hromadí. Jenže stres je prevít, ten nám blokuje spalování tuků, zhoršuje náladu, a to my ženy přeci nechceme! To je začarovaný kruh.

Musíme se připravit na léto co nejdřív.  Depresivně sledujeme štíhlé ženy v reklamách, držíme bláznivé diety, hledáme super vychytávky letošních trendů a věříme a doufáme. Každopádně dáme vždy na osvedčená doporučení kamarádek. Jedno takové doporučení mám i já. Je to tak jednoduché a funkční. Samozřejmě je podstatou krásné vyladěné figury správná zdravá strava, sport a co dál?  Péče o pokožku v problémových partiích je velmi důležitá. Ikdyž cvičíme a jíme zdravě, pokožka může zůstat s pomerančovými ďolíčky, a právě v důsledku zhubnutí může být povislá a povadlá. Strašák největší! Kam se ztratila její elasticita a proč to všechno úsilí nemá kýžené výsledky?

Právě proto jsou tu kosmetické vychytávky, které zaručují zpevnění pokožky, obnovu pružnosti, vyhlazení celulitidy. Fungují a je to ověřené. A jak na to? Stavte se u mě v salonu a naučím Vás specifické tahy, které zaručí perfektní vstřebávání produktů, zvýší účinnost obsažených látek a napomohou řešení věčně přetvávajících problémů s tukovými polštáři na místech, kde je opravdu nechceme mít! Samozřejmě i u mě jsou tyto produkty k dostání i vyzkoušení.

A co je můj TOP fígl? Pokud aspoň trošku sportujete, běháte, cvičíte jakkoliv pravidelně či nepravidelně – děláte to právě proto, abyste odbouraly ty nepříjemné zvětšené tukové buňky. Zahřívací gel, který aplikujete na pokožku těsně před cvičením je pomocník s jasným cílem a efektem. Zajišťuje rozpouštění tuku a pomáhá jeho vstřebávání.

A proč jsem v názvu uvedla zázračné trojúhelníky? Jsou tu hned dva! Ten první je o životním stylu: CVIČENÍ, SPRÁVNÁ STRAVA A PÉČE O POKOŽKU. Ten druhý se skrývá v péči o pokožku a jsou to tři zásadní produkty: tělový sprchový peeling, krém podporující hubnutí a zahřívací gel na problémové partie. Jejich souznění zaručuje perfektní výsledky v řádech až několika centimetrů za velmi krátký čas!!!

Těším se na Vaši návštěvu a radost, kterou přinesou Vaše krásné letní křivky!

Vaše Efa

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *